Cik-Cak Monogram

Just another WordPress weblog

Sep
25

Dezen za sva vremena

Dezen za sva vremena-TARTAN-škotski karo, čak i kad nije hit neke sezone, opstaje kao ono u čemu možete uvek biti sasvim dobro, udobno i toplo odeveni.

Ove jesen-zima sezone tartan je veoma u trendu, prošetao se kroz kolekcije mnogih naj svetskih modnih kreatora (kao što su Dolce & Gabbana, Preen, Ralph Lauren, Balmain, Roberto Cavalli), sišao u luksuzne prodavnice na bulevarima metropola, pronašao sebe u skoro svakom odevnom predmetu, ušao u robne kuće na odeljenja za mlade…. I tako je , škotski karo izvršio pravi udar, za veoma hrabre nudi neverovatnu paletu kombinacija stilova i boja kao paket aranžman “all inclusive”, ali i dajući priliku da svako da sebi na volju, od tradicinalnog, etno (uz veoma trendi trikotažu), do super mini super seksi stila s vrtoglavim potpeticama, čak preuzimajući ulogu male crne koktel haljine ….ili samo uz dobro izabrane detalje s kojima nikad nećete pogrešiti.

Šarmantnu istoriju tzv. škotske suknje za muškarce, originalno zvane KILT naći ćete u svakoj enciklopediji. Nekada su tartan šare ovih muških sukanja imale značaj i kao znak prepoznavanja škotskih klanova, pa i danas su tradicinalna odeća u kojoj se mnogi muškarci u Škotskoj venčavaju (provereno iz prve ruke), gardisti stoje na straži, a plemstvo u UK ih nosi u raznim prilikama.

I zato nikad ne bacajte svoju (oruginalnu i svaku drugu) škotska suknju (raznih dužina), jer ona neće nikad ostariti.

Add A Comment