Cik-Cak Monogram

Just another WordPress weblog

Dec
29

Teret popularnosti

Popularnost je težak teret, retko ko s njom proživi bez problema, sigurno donosi poseban osećaj veličine i privid nedodirljivosti, ali često odnosi mir, ravnotežu, nažalost i život. Neka slavna lica nauče da žive taj svoj poseban život, neka ne, ruiniraju ga, izmene se, razbole…, a ponekad spas nadju tako što se odreknu života pod reflektorima. Nažalost, troje mladih ljudi, bivših ukućana u ludnici Velikog brata, nisu imali priliku ni da se izbore s popularnošću koja je bila previše jaka droga za njihovu mladost, niti da je se odreknu. Spojilo ih je prokletstvo Velikog brata u neobičnom prijateljstvu i luda vožnja poslala u smrt.

Istina je da sezonska žurba u vreme godišnjih odmora i posebno raspoloženje u toku praznika konstantno odnose živote po putevima, ipak ovi mladi ljudi su žrtva i posebnog tretmana Velikog brata i atmosfere koju je ovaj vašar stvorio oko njih i od njih.

Teško je oteti se utisku da je popularni serijal pored folk turbo parade dobio obeležje i crne hronike: nož majci u srce, sad nova tragedija.

Da li će prekid emitovanja biti samo privremen, tek za jednu sezonu, dok sećanje na ovu subotu pred samo “finale” i nevericu na užasnu vest ne obavije veo crne romantike i obnovljene radoznalosti da se viri u tudje živote i dušu?

Saučešće zauvek unesrećenim porodicama.

I svima opomena da se vozi sporije i opreznije, da se borimo za vrednosti do kojih je put mukotrpniji, ali s njima ima šansa da se duže, realnije, ispunjenije živi. Ne učite decu ruskom ruletu, naizgled lakom bogaćenju, prodavanju duše djavolu.

Add A Comment