Cik-Cak Monogram

Just another WordPress weblog

Jun
25

Uvod u modu

Malo je žena koje nisu zainteresovane za modu bar u nekom periodu svog života. Moje interesovanje ne jenjava, možda joj manje robujem u ovim svojim zrelim godinama i posmatram je kao nešto više od neodoljivih sezonskih izazova. Volim da sam u toku, da pratim trendove i ponekad mi je žao što su neke stvari iz moje mladosti opet u modi, ali nisu više moj broj i dužina.

Kroz sve ove godine zavolela sam neke modne kuće, čak i kreatore, mada ih nisam nikad obukla, nosim ih dok uživam u lakovanom papiru specijalizovanih časopisa….i po njima gradim svoje varijacije praćenja mode, koje nisu kopije već preoblikovane ideje, usvojene estetske lekcije, stilske vežbe, čak jedna lepa dinamična igra. Ne uspevam uvek da moj modni imidž bude uskladjen i atraktivan, često nisam zadovoljna, razlozi su razni, počev od toga da mi to nije prioritet ….

Ipak, moda je moja velika jubav, doživljavam je kao umetnost, kao dobru knjigu koja me odvodi u jedan poseban svet, ali i relaksirajuću aromatičnu šoljicu kafe za trenutke odmora.
Mmm-O-DA

Add A Comment